GDPR overholdelse via Papercut

Sikker print, udskrivning og Find-Me-udskrivning

​I et standardudskrivningsmiljø sendes en brugers job direkte til printeren til øjeblikkelig udskrivning. Dette resulterer i spildt papir og toner, når udskrivning glemmes og ikke indsamles. Det udgør også en sikkerhedsrisiko, hvis de glemte job var følsomme eller fortrolige. PaperCut-udskrivning giver en simpel løsning, der placerer job i en tilstand, indtil brugeren autentificerer og frigiver jobbet på printeren. Brugeren kan vælge at frigive eller udskrive individuelle job efter godkendelse.

Download GDPR Compliance Guiden fra Papercut

PaperCut MF fjerner unødvendig udskrivning, understøtter miljøforbedringer af organisationen og skaber mulighed for at fordele omkostningerne for brug af print-funktionen.
PaperCut MF inkluderer indbygget software, der kører på MFP / kopimaskine så du har mulighed for overvågning, kontrol og er en sikker måde at hente udskrifter direkte fra displayet i enheden. PaperCut MF er velegnet til installation i IT-miljøer i alle størrelser med en producent-uafhængig teknologi og understøttelse af de fleste producenter på markedet. PaperCut er installeret i over 50.000 installationer verden over og oversat til 20 sprog

Intuitivt og enkelt at anvende

PaperCut MF betragtes som en af de enkleste og mest bekvemme system af sin art til at installere, implementere og administrere. Systemadministratoren har fuld adgang til administration og konfiguration via et intuitivt webinterface, der håndterer:

 • User Directory Integration (f.eks. Active Directory, og andre) og automatisk oprettelse af brugerkonti.
 • Sikker udskrivning og FollowPrint kaldet find-me-udskrivning.
 • Administrator dashboard med real-time opdateringer.
 • Print Arkiv: review indhold visuelt.
 • Mulighed for kost beregning til brugeren og afdeling.
 • Muligheder for øget bevidsthed med pop op-meddelelser.

Webbaseret Administration

PaperCut MF er et web-baseret management interface, der giver mulighed for en central administration, men med tilgængelighed fra en netværks enhed med en browser. Administratoren har fuld adgang til administration af brugere eller maskiner. Web-teknologi gør at det ikke kræver installation af ekstra software. Et centralt element er “Dashboard” med et konsolideret overblik over det samlede printmiljø i realtid med oplysninger om statistik, miljøbelastning og tendenser, hvilket giver total kontrol.

Detaljerede Rapporter​​

PaperCut omfatter over 80 klikbare rapporter, der kan ses online, udskrives eller eksporteres. Rapporterne får fat på alle områder af detaljerede logfiler over sidesummeringer til rapporter om brugeren, afdeling, udstyr eller miljømæssige aspekter. Administratorer kan oprette øjeblikkelige rapporter ved hjælp af filtre. Rapporter kan mailes til bestemte brugere på faste tidspunkter.
Mere information kan findes på: www.papercut.com/tour/report/Find-me eller Follow Print
PaperCut’s Find-Me print-funktion giver brugerne mulighed for at skrive til en centraliseret virtuel kø. Udskrift-jobbet er sat på pause, og vil blive udskrevet, når brugeren går til printeren, og henter jobbet.

 • ​Forbedret sikkerhed og tilgængelighed.
 • Fritager IT-administrator til at administrere mange drivere og køer arbejdsstationer og bærbare.
 • ​Find-mig, print management, har vist sig at reducere unødvendig udskrivning på op til 20% af kontor-intensive virksomheder.

Sikker Print

Dagens kopimaskiner / multifunktionsmaskiner (MFD) er smartere. De har en touch-skærm, og har også evnen til at køre programmer via displayet på maskinen.

PaperCut drager fordel af denne teknologi til at skabe ny funktionalitet på hver enhed. En af de vigtigste funktioner er brugergodkendelse – at tillade autoriserede brugere at bruge enheden. I sin enkleste form, kan vi bruge netværks- brugernavn og password via tastaturet på maskinens display, men som et supplement implementere kontaktløse Tags eller ID-kort. Kortnummeret fås fra forskellige kilder, men for det meste det, vil en selv-registrering ske på displayet på maskinen eller på en computer, tilpasset til det.

iPad, Mobil og driverløs Web udprint

Indførelsen af iPad, mobile enheder, tablets, netbooks og BYOD har skabt en ny form for udfordring for print-funktionen.

PaperCut kan hjælpe med at løse disse problemer med iPad og IOS Print support, Google Print, e-mail og web-baseret print uden driver, som en del af den grundlæggende funktion af PaperCut.

​Avanceret håndtering af udskriftjobs

Med avanceret scripting værktøj kan man definere og tilpasse regler for brugerens udskriftsjob kontrol. Du kan få en tydeligere forbindelse mellem print management og print politik. Disse regler kan være mere effektive til at reducere unødvendige print, papir forbrug og ændre brugerens udskrivnings adfærd.

PaperCut funktioner:

 • ​​Flytter automatisk større udskriftsjob til dedikerede højvolume printere
 • Bemærker at udskrifter af e-mail påvirker miljøet unødigt med en advarsel pop-up print politik
 • Konverterer automatisk til gråtoner og Duplex
 • Reducerer eller fjerner muligheden for farveprint for brugergrupper
 • Foreslår billigere muligheder printer til udskrivning

Klient Billing

​Brugere kan tildele print udgifter til delte konti ved hjælp pop-up klientsoftware. Delte konti er tilgængelige for flere brugere. I faglige organisationer kan de repræsentere:

 • Kunder eller konti.
 • ​Projekt eller faser.
 • Client anliggender.
 • Afdeling eller cost center.

Arbejdsgangen er som følger:

 • Administratorer styrer listen over konti.
 • ​Slutbrugere beregner udskrivningsomkostninger til regnskabet.

Se også ContractCare

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os