Hjertestartere

Hjerte112 er XP Digitals søsterselskab

​Hver dag får 10 danskere hjertestop, og kun en overlever – en hurtig indsats med hjertestarter og Hjerte- Lunge Redning kan øge chancen for at overleve med op til syv gange.

Hjerte112 er en målrettet virksomhed, som med et landsdækkende netværk og kvalificerede medarbejdere øger antallet af hjertestartere og kompetencer inden for Hjerte- Lunge Redning i det offentlige rum. Derfor arbejder vi hver dag for, at danske virksomheder, foreninger og institutioner opstiller hjertestartere og uddannes inden for førstehjælp til tryghed for medarbejdere, familier, kunder og leverandører.

​Kompromis er ikke en løsning, når det gælder liv !

​Derfor tilbyder vi, som en af de eneste på markedet, hjertestartere, der overholder alle Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

​Derfor arbejder vi sammen med aktive paramedicinere, når vi holder kurser og træning.

Derfor har vi en onsite support- og serviceløsning, hvor du f.eks. altid er garanteret 100 % tryghed, samt at dit udstyr er opdateret med software og indeholder alle forbrugsstoffer i aftale perioden.

​Det er essentielt for os, at du som kunde har den største chance for genoplivning uden varige mén, hvis uheldet sker.

​Hos Hjerte112 rådgiver vi kunder inden for AED og Førstehjælp til gavn for øget sikkerhed og tryghed på danske arbejdspladser. Vi uddanner løbende vores medarbejdere med førstehjælpskurser og brugen af hjertestarter løsninger, så vi altid er ajour og markedets initiativtager. Vores dedikerede medarbejdere og vores fokus på at yde den bedste oplevelse i branchen bliver jeres gevinst, når I vælger Hjerte112 som samarbejdspartner.​

Referencer

Hjerte112 har assisteret DSB med at sikre alle deres 520 togstammer med hjertestartere.​ ​Kig efter det grønne skab næste gang du kører med tog.

Tivoli har valgt Hjerte112 som leverandør til deres interne redningstjeneste. Haven er såleds sikret med ikke mindre end 7 hjertestartere.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os