Epson inkjet printer

Et godt økonomisk og miljøbevidst valg

Ønsker I at optimere jeres printermiljø? Og er I på udkig efter en bæredygtig og kosteffektiv løsning?

Trods den stigende digitalisering af arbejdsgangene, udgør printere stadigvæk en vigtig kernedel i mange arbejdspladsers drift. De understøtter talrige forretningskristiske arbejdsprocesser og funktioner på tværs af arbejdspladsen.

Dog er det ikke alle printerløsninger, som er lige gode til at gøre arbejdet lettere. En dårlig eller gammel farveprinter, laserprinter, multifunktionsprinter eller fotoprinter kan hurtigt koste effektiviteten i jeres hverdag.

Regelmæssigt vedligehold og stigende forbrug af printermaterialer medfører hurtigt til belastninger. Overstigende budgetter og løbende anstrengelser af arbejdsprocesserne vil i sidste ende ramme jeres bundlinje.

Imødekommer jeres printer jeres miljø-mål?

Udover problemer for daglige arbejdsgange volder en upraktisk printer også problemer for miljøet og jeres miljø-mål. Bæredygtig drift er ikke kun afgørende for miljøet, men også for morgendagens forretning.

Det er derfor vigtigt, at I får en pålidelig, effektiv og ikke mindst miljøbevidst printer som kan dække jeres behov. For at imødekomme disse krav, anbefaler vi en af Epsons inkjet printløsninger.

 

Op til 83% mindre elforbrug og bedre økonomi

Der er i dag et øget fokus i mange arbejdspladser på at have kosteffektive, konkurrencedygtige og strømlinede processer. Når det kommer til at efterleve disse behov, har Epsons inkjet printerløsninger mange avanceret fordele. En markant fordel ved en Epson inkjet printer, er dets brug af banebrydende varmfri teknologi.

I modsætning til printere med laserteknologi bruger denne printer ingen varme i blækaffyringsprocessen. Derimod anvender den i stedet for tryk i blæksystemets Piezo-elementet. Da printeren ikke bruger en fuserenhed til opvarmning, betyder det, at I kan få betydelige besparelser i strømforbruget.

Markante strøm besparelser med Epson inkjet printerSelvom strømforbruget af kontorprintere oftest er en overset faktor sammenlignet med blækpatroner, kan en mindre optimering være med til at spare jer for flere tusinde kroner om året.

I gennemsnit bruger en Epson inkjet printer 2.0 watt under udskrivningen, hvor andre printertyper bruger 300-500 watt. Afhængigt af forbruget kan en laserprinter koste flere kWh om måneden, hvilket kan give et prischok hos mange.

 

Miljøbevidst produktivitet og mindre forbrug

Inkjet printerens brug af varmefri teknologi medvirker også til, at printeren har et mindre behov for udskiftningsdele. Laserprintere bruger i gennemsnit flere forbrugsmaterialer, som i mange tilfælde kræver regelmæssig udskiftning (valse, fuserenhed, printerhoveder og overførselsbælte).

Det at Epson inkjet printeren bruger færre komponenter bidrager til et mindre resurseforbrug og dermed en mindre miljøbelastning. Ligeledes betyder det, at I oplever mindre nedetid og derved skal bruge markant mindre tid på vedligeholdelse.

Styrk jeres tiltrækningskraft

Miljømæssige problemer er et fremtrædende problem, som er et vigtigt emne for mange kunder. Omstilling til bæredygtige print kan gavne jeres tiltrækningskraft hos kunder såvel som medarbejdere.

Se også: Epson printerblæk

 

Hurtig og effektiv løsning

For de fleste kan en lang ventetid på udskrivning af vigtige forretningskristiske dokumenter som kundeaftaler, kontrakter, fakturaer mv. være frustrerende og kostelig. Mange laserprintere kan have længere ventetider, da deres fuserenhed skal forvarmes inden udskrivning.

Det kan hurtigt blive til mange minutter, som kan blive til flere timer over dagen, særligt hvis der er tale om udskrivning af rapporter og dokumenter med høj udskrivningstæthed.

Da en Epson inkjet printer anvender varmefri teknologi, betyder det, at du får en hurtigere og ensartet udskrivning. Ved at bruge mindre tid på at vente på print, kan I opretholde effektiviteten i jeres arbejdsgange og bruge tiden på mere værdiskabende aktiviteter.

 

9 Fordele ved denne Epson printerløsning

  • Betydelige strømbesparelser
  • Mindre strømforbrug
  • Færre udskiftningsdele
  • Mindre behov for vedligeholdelse
  • Forøget produktivitet
  • Hurtigere print
  • Mere miljøbevidst printning
  • Et skridt tættere på at nå jeres grønne mål
  • En fremtidssikker løsning

 

Vil I have en grønnere og kosteffektiv hverdag?

Ikke to virksomheder har nødvendigvis de samme behov, når det kommer til udskrivningsopgaver og forbrug. For at få den bedste start på en mere miljøbevidst og effektiv hverdag, kan korrekt vejledning og implementering være nødvendig.

Derfor står vores eksperter altid klar med professionel hjælp, således at I får den printer til erhverv løsning, som I har brug for. Vi kan hjælpe med alt lige fra installation, implementering og vedligeholdelse.

Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen øverst på siden.

Se også: Kopimaskiner til erhverv.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os