Vores mission er at tilbyde de bedste kaffeløsninger til de danske arbejdspladser​

​Vores altafgørende fokus er, at vi i samarbejde med vores kunder finder den løsning, som passer bedst til virksomhedens behov, indretning og økonomi.

De professionelle espresso-maskiner vi tilbyder er alle af høj kvalitet, som enten er produceret i Schweiz, Holland eller Italien. Maskinerne kan klare hundredevis af kopper om dagen. Ligeledes sikrer vi os, at vi kan yde et højt niveau af service på de maskiner vi tilbyder. Det gør dit køb eller leje af kaffemaskinen til en positiv oplevelse.

Vi har nøje udvalgt et sortiment af kaffe, som passer til de typer af maskiner, som vi sælger og servicerer. Vi har et stort udvalg af forskellige typer kaffe, men fælles for dem alle er, at kaffen og kaffebrygger arbejder perfekt sammen, så den optimale mængde æteriske olier trækkes ud af kaffebønnen, for dermed at kunne garantere en god smag.

Se også Easy Translate

Kontakt​

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

XP Digital A/S​

Lyskær 8
2730 Herlev

CVR: 26753988

Telefon: +45 70 20 33 10

E-mail: info@xpdigital.dk

Følg os​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.