Målrettet konsulent til salg af solutions-og printløsninger.

”Din personlige succes afhænger af hvor målrettet og søgende du er. For dig der virkelig vil, har vi en plads i et salgsteam der håndterer nogle af markedets mest avancerede produkter i denne branche” siger salgschef Mads Henriksen

·​Vil du arbejde i en moderne virksomhed med lækre omgivelser og hvor motivation er drivkraften?

·​Kan du se fordelene ved selv at kunne forhandle med dine kunder, men samtidig at have back-up hjemmefra?

·​Vil du rådgive dine kunder ud fra et princip om at win/win er det rigtige resultat?

Vær med til at ændre til noget bedre”Vi ved hvor vigtigt det er at have en leverandør man er tryg ved og som samtidig opfylder aftaler om services med mere. Desværre viser vores seneste analyser at over 40% af danske virksomheder sidder med aftaler, der er alt for dyre og utilstrækkelige. Det er her vi kan gøre en forskel. ” fortæller Mads.

Tjen gode penge via salg og rådgivning
Som konsulent hos XP Digital sørger vi for, at du får grundig introduktion til vores produkter og procedurer. Du indgår i et top professionelt samarbejde, hvor det er op til dig at medbringe den samme energi som vi besidder. Din primære målområde bliver etablering af nye kunder, men der vil også indgå eksisterende kunder i din portefølje.

Du får en fast løn, provision samt bonusordning af det du sælger, så det kun er dig selv, der sætter grænsen for din succes. Hvis du er motiveret og klar på at give den gas, så er der rigtig gode penge at tjene.” siger Mads.

Banker dit hjerte for salg?

·​Du har minimum 2 års BTB salgserfaring, måske fra en lignende stilling, men en af vores største forventninger handler om dit ønske om at skabe resultater.

·​Du er energisk, initiativrig og har en hunter adfærd ud over det sædvanlige.

·​Du er lærenem og ønsker at bidrage positivt til det fællesskab som er så vigtig i vores virksomhed.

Du skal kunne se potentialet og forfølge det. Og så skal du være selvkørende og brænde for at sælge et produktprogram, der gør en forskel for din kunde. Og ikke mindst så ønsker du succes..,” slutter Mads.

Er du klar på nye salgsudfordringer?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte salgschef Mads Henriksen, på tlf. 31 73 02 25. Ansøgning bedes du sende pr. e-mail til
​​mhe@xpdigital.dk ​senest den​. 30 juni 2017. Skriv ”Konsulent” i emnefeltet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt​

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

XP Digital A/S​

Lyskær 8
2730 Herlev

CVR: 26753988

Telefon: +45 70 20 33 10
Telefax: +45 70 20 33 12

E-mail: info@xpdigital.dk

Følg os​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.