Epson inkjet printer 

Et godt økonomisk og miljøbevidst valg

Ønsker I at optimere jeres printer setup? Og er I på udkig efter en økonomisk og kosteffektiv løsning?

Trods den stigende digitalisering af arbejdsgangene, udgør printere stadigvæk en vigtig kernedel i mange arbejdspladsers drift. De understøtter talrige forretningskristiske arbejdsprocesser og funktioner på tværs af arbejdspladsen. Dog er det ikke alle printerløsninger, som er lige gode til at gøre arbejdet lettere. En dårlig eller gammel inkjet printer, laserprinter, multifunktionsprinter eller tankprinter kan hurtigt koste effektiviteten i jeres hverdag.

Regelmæssigt vedligehold og stigende forbrug af printermaterialer medfører hurtigt til belastninger. Overstigende budgetter og løbende anstrengelser af arbejdsprocesserne vil i sidste ende ramme jeres bundlinje. Ligeledes volder en upraktisk printer også problemer for miljøet og jeres miljø-mål.

Bæredygtig drift er ikke kun afgørende for miljøet, men også for forretningen. Det er derfor vigtigt, at I får en pålidelig, effektiv og miljøbevidst printer, som kan dække jeres behov. For at imødekomme disse krav, anbefaler vi en Epson inkjet printer.

 

Mindre strømforbrug og bedre økonomi

Der er i dag et øget fokus hos mange arbejdspladser om at have kosteffektive, konkurrencedygtige og strømlinet processer. Når det kommer til at efterleve disse behov, har en Epson inkjet printere mange avanceret fordele. En af de betydelige fordele ved en Epson inkjet printer, er dets brug af banebrydende varmfri teknologi.

I modsætning til printere med laserteknologi, bruger Epson inkjet printer ingen varme i blækaffyringsprocessen. Derimod anvender den i stedet for tryk i blæksystemets Piezo-elementet. Det at Epson inkjet printere ikke bruger en fuserenhed til opvarmning, betyder at I kan få betydelige besparelser i strømforbruget.

Markante strøm besparelser med Epson inkjet printerSelvom strømforbruget af arbejdsplads printere oftest er en overset faktor sammenlignet med blæk, kan en mindre optimering være med til at spare jer flere tusinde kroner om året. I gennemsnit bruger en Epson inkjet printer 2.0 watt under udskrivningen, hvor andre printertyper bruger 300-500 watt. Afhængigt af forbruget kan en laserprinter koste flere kWh om måneden, hvilket kan give et prischok hos mange.

 

Miljøbevidst produktivitet

Det at Epson inkjet printeren bruger varmfri teknologi medvirker til, at det har mindre behov for udskiftningsdele. Laserprintere bruger i gennemsnit flere forbrugsmaterialer, som i mange tilfælde kræver regelmæssig udskiftning (valse, fuserenhed, printerhoveder og overførselsbælte). Det at Epson inkjet printeren bruger færre komponenter bidrager til et mindre resurseforbrug og dermed en mindre miljøbelastning. Ligeledes betyder det, at I oplever mindre nedetid, samt skal bruge betydelig mindre tid på vedligeholdelse.

Miljømæssige problemer er et fremtrædende problem, som er et vigtigt emne for mange kunder. Omstilling til bæredygtige print kan gavne jeres tiltrækningskraft hos kunder såvel som medarbejdere.

Varmteknologi det rigtige valg til dig der ønsker at være mere miljøbevidst

Hurtig og effektiv udskrivning

For de fleste kan en lang ventetid på udskrivning af vigtige forretningskristiske dokumenter såsom kundeaftaler, kontrakter, fakturaer mv., være frustrerende og kostelig. Mange laserprintere kan have længere ventetider, da deres fuserenhed skal forvarmes inden udskrivning. Det kan hurtigt blive til mange minutter, som kan blive til flere timer over dagen, særligt hvis der er tale om udskrivning af rapporter og dokumenter med høj udskrivningstæthed.

Da en Epson inkjet printer anvender varmefri teknologi, betyder det at du får en hurtigere og ensartet udskrivning. Ved at bruge mindre tid på at vente på print, kan I opretholde effektiviteten i jeres arbejdsgange og bruge tiden på mere værdiskabende aktiviteter.

 

9 Fordele ved Epson Inkjet printer

  • Betydelige strømbesparelser
  • Mindre strømforbrug
  • Færre udskiftningsdele
  • Mindre behov for vedligeholdelse
  • Forøget produktivitet
  • Hurtigere print
  • Mere miljøbevidst printning
  • Et skridt tættere på at nå jeres grønne mål
  • En fremtidssikker løsning

 

Vil I gerne have en grønnere og kosteffektiv hverdag?

Ikke to virksomheder har nødvendigvis de samme behov, når det kommer til udskrivningsopgaver og forbrug. For at få den bedste start på en mere miljøbevidst og effektiv hverdag, kan korrekt vejledning og implementering være nødvendig.

Derfor står vores eksperter altid klar med professionel hjælp, således at I får den løsning, som I har brug for. Vi kan hjælpe med alt lige fra installation, implementering og vedligeholdelse.

Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen øverst på siden.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os