Managed Print Service (MPS)

Ved at styre dit printmiljø, vil XP Digital hjælpe dig til at opnå omkostningsbesparelser for print indenfor områder såsom forbrugsvarer, vedligeholdelse og service samt procesforbedringer.

Opnå bedre effektivisering af arbejdsgange og formindsk printomkostningerne med op til 30%.

​Med Managed Print Services er det nemt at opbygge en styret printløsning, der er tilpasset dine forretningsmål. XP Digital har den teknologi, de ressourcer, og den erfaring, som du kræver.

​Efter en grundig evaluering af dit kontors printmiljø, forklarer vi alt om dine omkostninger og giver dig forslag til, hvordan du kan opnå hurtige og målbare resultater. Ved at konsolidere hovedprocesserne på tværs af alt dit udstyr, og ikke bare dine Xerox-enheder, opnår du mærkbar forbedring i produktiviteten og betydelige besparelser inden for områder såsom IT-tilkald, forbrugsvarer, vedligeholdelse, reparationer, og du har derved mindre fakturaarbejde.

Se også Print fra mobil og tablet

Reducer omkostninger til udskrivning og kopiering.

​At flytte fra in-house print- og kopistyring til en styret printløsning som Managed Print Services, kan beskære disse omkostninger med op til 30 procent.

Hav de enheder, du har brug for i dag. Det hjælper dig med at minimere kapitaludgifter. Optimer det eksisterende printmiljø med tiden for at reducere, hvor meget en ændring påvirker virksomheden.

​Fjern forældede produkter. Vores autoriserede udbydere af printtjenester sikrer, at jeres enheder er opdaterede, og at jeres medarbejdere har de nye funktioner, som de har brug for til at forblive produktive og konkurrencedygtige.

​Spar ressourcer. Mere effektiv styring af outputenheder kan reducere energiforbruget og omkostninger til forbrugsstoffer, f.eks. blæk og toner, og reducere spild.

Få igen fokus på vigtige IT-opgaver. IT hjælper normalt medarbejderne ved at bruge meget tid på at installere, understøtte og vedligeholde outputenheder.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os