Managed Print Service (MPS)

Ønsker I et optimeret, sikkert og mere økonomisk printmiljø?

 

Printer, kopi og scanningsinfrastrukturen er stadigvæk en aktuel og fundamental del af mange virksomheders arbejdsgange. De bidrager til hverdagens effektivitet og understøtter dokumenthåndteringen i betydningsfulde funktioner.

Det kan derfor være en meget besværlig sag, at både håndtere og vedligeholde en printerflåde samtidigt med, at du skal opnå betydelige besparelser. Et decentraliseret netværk af mange printere øger kompleksiteten af printerstyringen. Det er langt fra størstedelen af virksomheder, der har en printeransvarlig i hver afdeling eller overordnet. Hvorfor det hurtigt kan få jer til at miste overblikket over udskrivningsudgifterne.

Kvinde der printer

En revolutionærende alt i én løsning

Der skal oftest ikke meget til, før at ændringerne giver konsekvenser for produktiviteten. Men med Managed Print Service løsning hos os kan I heldigvis genvinde kontrollen over jeres printermiljø. Med Managed Print Service outsourcer i printstyringen til os.

Det er en meget effektiv, grøn og økonomisk løsning, der grundigt konfigureres til den enkelte virksomheds printbehov.

Print uden bekymringer

Ved at styre dit printmiljø, vil vi hjælpe dig til at opnå omkostningsbesparelser for print indenfor områder såsom forbrugsvarer, vedligeholdelse og service samt procesforbedringer. I vil bekymringsfrit kunne fokusere på værdiskabende processer, og ikke mindst det som I er bedst til. I mellemtiden håndterer vi alt det praktiske omkring jeres scanningsinfrastruktur, kopi- og printermiljø.

​Med Managed Print Service er det nemt at opbygge en styret printløsning, der er tilpasset jeres unikke forretningsmål. Hos XP Digital har vi nødvendige den teknologi, de ressourcer, og den erfaring, som jeres printermiljø har brug for.

En 100% tilpasset løsning der giver en bedre bundlinje

Vi starter altid med at lave en dybtgående gennemgang af jeres printermiljø og scanningsinfrastruktur, inden vi implementerer løsningen ​Efter en grundig evaluering af dit kontors printmiljø, forklarer vi alt om dine omkostninger. Vi giver dig forslag til, hvordan du kan opnå hurtige og målbare resultater.

Ved at konsolidere hovedprocesserne på tværs af alt dit udstyr, og ikke kun dine Xerox-enheder, opnår du en mærkbar forbedring i produktiviteten og betydelige besparelser inden for områder såsom IT-tilkald, forbrugsvarer, vedligeholdelse, reparationer, og du har derved mindre fakturaarbejde.

Se også Print fra mobil og tablet

Printer til erhverv

Reducer omkostninger til udskrivning og kopiering op til 30%

​At flytte fra in-house print- og kopistyring til en styret printløsning som Managed Print Service, kan beskære disse omkostninger med op til 30 procent.

Hav de enheder, som du har brug for i dag og spar penge på unødige enheder. Managed print service hjælper dig med at minimere kapitaludgifter ved at kun fokusere på jeres aktuelle og vigtigste enheder. Optimer det eksisterende printmiljø med tiden for at reducere, hvor meget en ændring påvirker virksomheden.

  • Fjern forældede produkter

Vores autoriserede udbydere af printtjenester sikrer, at jeres enheder er opdaterede, og at jeres medarbejdere har de nye funktioner, som de har brug for til at forblive produktive og konkurrencedygtige.

  • Spar ressourcer og bliv mere miljøvenlige

Mere effektiv styring af outputenheder kan reducere energiforbruget og omkostninger til forbrugsstoffer, f.eks. blæk og toner, og reducere spild.

  • Få igen fokus på vigtige IT-opgaver

IT hjælper normalt medarbejderne ved at bruge meget tid på at installere, understøtte og vedligeholde outputenheder.

 

Er du klar til at tage jeres effektivitet til nye højder?

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at blive en aktiv del af printerrevolutionen? Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen øverst på siden. Du kan også kontakte os over: Tlf.: (+45) 70 20 33 10
Email: info@xpdigital.dk

Sammen finder vi den rette løsning til jeres behov. Vi hjælper jer fra start-til-slut lige fra installation, implementering og løbende drift.

Se også: Epson printerblæk

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os