​OM OS

​XP Digital A/S har branchens største produktudvalg som omfatter kopi, print og multifunktionsmaskiner til kontorer, digitale printere og farveprintere til produktionsmiljøer samt alt i kontorprodukter. Endvidere tilbyder XP Digital en vifte af forskellige teknologier, der i samspil med dine printere, kan bringe dig effektivt ind i en overskuelig og organiseret digital hverdag.


​Hos XP Digital er vi eksperter i optimering af dokumenthåndtering, og vi tilbyder hertil løsninger der endvidere reducerer vores kunders omkostninger betydeligt.

Alle XP Digitals konsulenter er nøje uddannet inden for deres fagområde, som giver dem den nødvendige faglige ekspertise og erfaring til, at opnå resultater målrettet din forretning. Hermed sikrer du, at vores løsninger passer bedst muligt ind i jeres nuværende setup.

Vi hjælper både med det analytiske arbejde og den konkrete implementering. På denne måde sikres det, at I kan fokusere 100% på jeres kerneforretning, mens vi sikrer at systemerne og processerne bliver implementeret korrekt og effektivt.

Foruden print og software tilbyder XP Digitals afdeling XP Supplies ALT til kontoret i form af kontorartikler og toner. Hos XP Supplies føres der et bredt og spændende sortiment fra markedets største producenter. Gennem en fast tilknyttet konsulent kan vores kunder kan have tillid til at deres behov nu og i fremtiden er dækket. Besøg vores webshop på www.xpsupplies.dk og læs meget mere. Du kan se XP Digitals videoer på YouTube her.

Skal vi hjælpe med at effektivisere din forretning?

Kontakt os i dag på +45 70 20 33 10 eller skriv til os på info@xpdigital.dk​.

Kontakt​

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

XP Digital ApS

Lyskær 8
2730 Herlev

CVR: 26753988

Telefon: +45 70 20 33 10

E-mail: info@xpdigital.dk

Følg os​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.