Om XP Digital

Hos XP Digital arbejder vi for at gøre din hverdag mere effektiv. Siden etableringen i 2002 og frem til i dag, har vi rådgivet og leveret printer erhverv og kopimaskiner til erhverv løsninger og services, der optimerer arbejdsgange inden for dokument- og fakturahåndtering og drift af printerinstallationer.

XP Digital har branchens største produktudvalg som omfatter kopi, print produkter som Epson printerblæk og multifunktionsmaskiner til kontorer, digitale printere og farveprintere til produktionsmiljøer samt alt i kontorprodukter. Endvidere tilbyder XP Digital en vifte af forskellige teknologier såsom password sikkerhed IAM, der i samspil med dine printere, kan bringe dig effektivt ind i en overskuelig og organiseret digital hverdag.

​Hos XP Digital er vi eksperter i optimering af dokumenthåndtering, og vi tilbyder hertil løsninger der endvidere reducerer vores kunders omkostninger betydeligt.

Alle XP Digitals konsulenter er nøje uddannet inden for deres fagområde, som giver dem den nødvendige faglige ekspertise og erfaring til, at opnå resultater målrettet din forretning. Hermed sikrer du, at vores løsninger passer bedst muligt ind i jeres nuværende setup.

Vi hjælper både med det analytiske arbejde og den konkrete implementering. På denne måde sikres det, at I kan fokusere 100% på jeres kerneforretning, mens vi sikrer at systemerne og processerne bliver implementeret korrekt og effektivt.

​Skal vi hjælpe med at effektivisere din forretning?

Kontakt os i dag på +45 70 20 33 10 eller skriv til os på info@xpdigital.dk​.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os