Print fra mobil og tablet

Fuld frihed til at printe når og hvor som helst – enkelt, praktisk og sikkert.

Ønsker du ultimativ frihed til dine printopgaver, der samtidig øger din produktivitet?

Det er ingen hemmelighed, at mobilteknologien har ændret på, hvor og hvordan vi har mulighed for at arbejde. Fysiske og geografiske begrænsninger for at udføre ens arbejde er i dag blevet mindre som aldrig før. Vi kan arbejde stort set hvor som helst, særligt nu hvor medarbejderne er blevet mobile.

Kvinde der printer

Moderne problemer kræver moderne løsninger

Mén en mobil medarbejderstab sætter krav til mobile løsninger, der giver mulighed for at medarbejderne kan printe nemt og ubesværet – uanset hvornår eller hvor de er. Det er vigtigt at imødekomme disse mobilitetskrav, for at sikre at din virksomheds produktivitet forbliver på rette kurs.

Gode arbejdsmetoder og en effektiv arbejdsgang kan sikre kvaliteten af både jeres arbejde, konkurrencedygtighed, men også bidrage med grønne tal på bundlinjen.

Her kommer Xerox ind i billedet med stærke og fleksible løsninger til at printe fra mobilenheder. Deres mobil print løsninger tillader både store og små virksomheder fuld frihed til at printe når og hvor som helst – enkelt, praktisk og sikkert.

​Se også Faktura Flow

 

Praktisk mobilprint

Det er ikke altid, at man er tæt på en printer eller en computer der er forbundet med en printer. Normal skrivebords printning er oftest en tidskrævende og til tider plagsom proces…

Mén det behøver det ikke længere at være. Med Xerox mobil printløsning er jeres virksomhed garanteret mobil print produktivitet og en høj grad fleksibilitet, som imødekommer de voksende mobilitetskrav fra den digitale omstilling.

Print fra hvor som helst

Med Xerox® mobil printløsning behøver du ikke længere være bekymret for om din mobile printer løsning, er kompatibelt med jeres printere og smartphones. Xerox® er kompatibelt med næsten hvilken som helst mobilenhed og stort set alle netværksopkoblede printere.

Xerox fjerner mystikken og forhåndsbekymringerne om inkompatibilitet ved mobil print og din printer set up. I behøver derfor ikke vende tilbage til gamle tidskrævende og ineffektive printløsninger.

Effektive løsninger til en mere konkurrencedygtig hverdag

Fleksibel brug af print til arbejdet

Med Xerox® Mobile Print kan jeres medarbejdere nemt printe fra deres smartphone eller tablet – og fra bærbare og stationære computere.

De kan:

  • ​Vælge kontordokumenter, fotos, PDF’er m.m.
  • Finde den nærmeste printer og selv styre printerindstillingerne
  • Vælge dokumenter og vise udskrift
  • Sende dokumenter sikkert af sted til print​
  • Hurtigt og nemt finde aktiverede printere

Med en mobil printløsning fra Xerox får I en forenklet printfunktion, der forenkler jeres arbejde. Dette betyder, at I ikke længere behøver at være afhængige af IT-administratorer og -chefer, for at håndtere særlige drivere og opsætninger til forskellige udskrivningsenheder.

 

Et højt sikkerhedsniveau

Er jeres nuværende printermiljø sikkert?

Netværksopkoblede printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere er i dag et sårbart og muligt mål for hackerangreb og infiltrering fra uvedkommende aktører. Sikring af ens printere er oftest en overset kendsgerning under sikkerhedsradaren. En ubeskyttet printer eller kopimaskine, kan nemlig være indgangsdøren til forkrøblende angreb på jeres virksomheds aktiver.

Med Xerox kan I bekymringsfrit vælge en cloud-opsætning, der sikrer jer en bedre kontrol. I kan alternativt også nemt installere den mobile printløsning bag jeres firewall.

Mobil print for en mere sikker fremtid

Med en mobil printløsning fra Xerox får I en sikker forbindelse til firmaets kontorprogrammer og printere. I kan her kontrollere, hvornår hvert et dokument udsendes og til hvilken printer. Herudover kan I nemt håndtere adgang med tillad/blokér listefremføringer, der sikrer at kun de rigtige brugere har adgang.

I får dermed et højt sikkerhedsniveau, hvilket sikrer jer, at jeres oplysninger forbliver fortrolige. Dette betyder, at det ikke længere er nødvendigt at bede andre, om at udskrive følsomme bilag og dokumenter for én. Uanset hvilken opsætning I vælger, hjælper det med at frigive jeres peronsale til at fokusere på jeres kerneforretning.

 

Fuld kompatibilitet

Med fuld kompatibilitet med Microsoft® Office kan I printe forretningsdokumenter i typiske filformater, f.eks. Microsoft Word®, Excel®, PowerPoint® og PDF, samt typiske billedfilformater uden tab af formatering, data eller kvalitet.

Tag jeres arbejdsgange til nye højder med Xerox.

Download mobilprint brochure

Se også: Kopimaskiner til erhverv

mobil print

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os