XP Digital tilbyder printere til enhver virksomhed

XP Digital samarbejder med de største hardware og software producenter i branchen og vores konsulenter er altid ajour med det nyeste indenfor print og dokumenthåndtering. Det betyder, at vi altid kan tilbyde jer unikke og skræddersyede dokumentløsninger.

Vi har branchens største produktudvalg som omfatter print, kopi og multifunktionsmaskiner til kontorer samt digitale printere og farveprintere til produktionsmiljøer.

Kontorprintere

Få en fremragende printkvalitet, produktivitet og brugervenlighed fra XP Digitals farve – og sort/hvid kontorprintere. De miljøansvarlige ColorQube Solid Ink farveprintere og prisbelønnede Phaser color laser –og sort/hvide printere tilbyder et udvalg af funktioner, som kan opfylde udskriftbehovene på dit kontor.

Multifunktionelle / Alt-i-et-printere

Har du brug for mere end blot at printe? Vælg fra et komplet sortiment af multifunktions -og laserprintere og Solid Ink multifunktionsprintere til kontoret. Så får du en kopimaskine, printer, scanner og fax-maskine i en og samme enhed. WorkCentre farve – og sort/hvide multifunktions -og laserprintere og ColorQube Solid Ink multifunktionsprintere giver omkostnings besparelser og kontoreffektivitet.

Produktionsprintere og digitalprintere

Produktionsprintere med arkfremføring er ideelle til grafisk kommunikation, og de kommercielle printudbyderes udskrivningsapplikationer med høj hastighed og stort volumen, til blandt andet forlagsvirksomhed, transaktionsudskrivning, print-on-demand og en-til-en-markedsføring. Vores digitale storvolumenprintere, produktionsprintere og- kopimaskiner tilbyderen en kombination af print i strålende farver, sort/hvid eller staffagefarver samt høj hastighed og produktivitet.

Bredformat

Printere og kopimaskiner med bredformat leverer høj kvalitet og fleksibilitet til ingeniørarbejde, arkitektarbejde, grafik og andre digitale printapplikationer i bredformat.​

Kontakt​

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

XP Digital A/S​

Lyskær 8
2730 Herlev

CVR: 26753988

Telefon: +45 70 20 33 10
Telefax: +45 70 20 33 12

E-mail: info@xpdigital.dk

Følg os​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.