XP Digital Automatisk Toner Bestilling

Du får:

  • 100% oppetid
  • Ingen lagerbinding
  • Altid den rigtige toner leveret
  • Bestilling af toner til alle printermærker

XP Digital Automatisk Toner Bestilling er din sikkerhed for, at dine printere og kopimaskiner aldrig løber tør for toner. Du modtager blot den toner, du skal bruge, når du skal bruge den, og hvor du skal bruge den. Alt hvad du skal gøre er at skifte patronen, når tid er. Resten tager vi os af.

Toner til alle printermærker printermærker?

Vi leverer toner til alle printermærker og kopimaskiner, så uanset hvilke mærker du har, håndterer vi det. Så længe det er enheder, der er tilsluttet jeres netværk.

Det er nemt og sikkert at komme i gang.

Det er en ret enkel proces at komme i gang. Vi sender dig en e-mail med et link til softwaren, som du installerer på PC eller server i dit netværk. Og så er vi kørende. Vi anvender Xerox' sikre portal til at monitorere dine printenheder og dine tonere bestilles via en sikker hosted service.​

Se også Managed Print Service

Kontakt​

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

XP Digital ApS

Lyskær 8
2730 Herlev

CVR: 26753988

Telefon: +45 70 20 33 10

E-mail: info@xpdigital.dk

Følg os​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.