​Oversæt hvor som helst og når som helst   -   Xerox Easy Translate

​Konkurrencen i en global økonomi betyder at der produceres flere og flere flersprogede dokumenter og behovet for oversættelse stiger støt. Xerox Easy Translate er den ny og nemmeste måde at få oversat dokumenter på. ​​

Hvad enten du har din oversættelses opgave på papir eller som en tekst- eller billedfil behøver du ikke surfe rundt på nettet, eller sende din opgave afsted med post for at få den løst.

Du kan benytte tjenesten fra PC, Tablet, Smartphone eller direkte fra din Xerox Multi Funktions Printer.​​ ​Der kan oversættes mellem 35 sprog og du kan vælge mellem 4 kvaliteter afhængig af hvad du skal bruge det til.

Har du en Xerox Multi Funktions Printer med Easy Translate App installeret kan du lægge dit dokument på glaspladen og indscanne.
​Herefter modtaget du oversættelsen via e-mail. Du kan også vælge at indscanne via din Smartphones kamera.​

Se også Arkivering

Har du dokumentet som en fil uploader du via Smartphone, Tablet eller PC, så er du i gang. ​Easy Translate accepterer ​ikke mindre end 20 filformater, blandt andet DOCX, JPG, PDF og PNG. Dette betyder at det ikke kun er tekstfiler, men også billedfiler der kan benyttes.​ ​​

​Vælg herefter mellem den hurtige og enkle oversættelse til for eksempel eget brug eller ​få oversat dokumentet online via en professionel oversættelses tjeneste med valg mellem 3 niveauer. Perfekt hvis din oversættelse skal benyttes til brev, brochure eller andet. ​​Du modtager hurtigt pris og leveringstid på oversættelsen og med et tryk på en knap er opgaven i gang.

Opret dig som bruger af Xerox Easy Translate via linket nederst på siden.

Vil du høre mere om Easy Translate som en App på din Xerox Multi Funktions Printer kan du kontakte os+45 70 20 33 10 eller på linket herunder:

Kontakt os her for at høre mere om Easy Translate som App på Xerox MFP​​

Kontakt​

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

XP Digital ApS

Lyskær 8
2730 Herlev

CVR: 26753988

Telefon: +45 70 20 33 10

E-mail: info@xpdigital.dk

Følg os​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.