XPD SmartPrintere

Nyt revolutionerende printsystem

​Nu lancerer XP Digital helt nye og unikke A4 og A3+ printløsninger, som kan printe med både guld, sølv, hvid, transparent samt fluorescerende cmyk farver.

​Printerne er velegnet til print på et udvidet antal medier som bl.a. mørke medier, metallic medier, prægede medier, emballage, labels samt transfers til diverse materialer.​

Tonerne til alle printerne er specielt udviklet for optimalle print mht. korrekt temperatur, tryk, elektrisk ladning mv., ligesom der medfølger en specielt udviklet RIP Management Software til at holde styr på 12 farver.​

Det 5. farveværk kendes allerede fra flere af de større produktionsmaskiner, hvor det bruges til at lave spot colors og specieleffekter som supplement til CMYK. Nu kan XP Digital tilbyde ”alt i en” maskiner, der henvender sig til det lettere produktionssegment og til en betydeligt mere overkommelig pris.

Udgangspunktet er en almindelig CMYK printer, hvor man blot udskifter 4-farvesektionen med en af de 2 andre 4-farvesektioner, som kan rumme de forskellige forædlingsløsninger som guld, sølv, hvid, transparent eller fluorescerende. På den måde kan man vælge først at producere 4-farveprintene og derefter isætte forædlingsmodulet til spotcolor og partielt finishing med specielle effekter – eller man kan vælge at have forædlingsmodul fast monteret som supplement til almindelige CMYK A3+ printere.

Selve transformationen fra CMYK farver til speciel farver tager kort tid og uden at skulle anvende skruetrækker eller rense moduler – simpelt og enkelt.

​Vil du vide mere om XPD SmartPrint – klik her for at blive kontaktet eller for at booke et møde​​

XPD SMARTPRINTERE TIL MØRKE MEDIER

XPD SmartPrinter A4 og A3+ er specielt udviklet til print med hvid toner, som erstatning for sort toner. Med hvid toner kan der printes på mørke medier, metallic medier, perforeret / prægede medier, labels, konvolutter, bestrøget og ubestrøget medier, og er velegnet til eksklusive omslag, visitkort, indbydelser, postkort, certifikater, bordkort m.m.

​FLOURESCERENDE PRINT

XPD SmartPrinter 7500H-Fluo har fluorescerende toner der giver selvlysende holografiske effekter i UV lys og med 3D briller.

​BANNER PRINT

A3+ printerne kan printe bannerstørrelse op til 320 x 1290mm og er velegnet til skilte display, panorama print, poster samt 3 – 6 fløjet A4 og tværformater m.m.​

XPD SMARTPRINTERE TIL TRANSFER MEDIER

​Printernes toner er special designet til transfer medier, som er beregnet til overføring af optimalt tryk på diverse overflader – eksempelvis hvid eller lysfarvet bomuld, samt naturligt og syntetisk stof som silke, satin, polyester og lycra. Ideel til skjorter, indkøbsposer, hætter m.m. Transfer trykket er i høj grafisk kvalitet med blød og elastisk slut effekt. Derudover kan disse transfer medier bruges på aluminium og andre metalliske materialer, keramik, plexiglas, stiv plast, læder, træ og glas. Ualmindelig god udskriftskvalitet og ridsefasthed.

​WPs RIP SOFTWARE MANAGEMENT

​WPs RIP Management softwaren sørger for farvestyringen samt farve layout og design med nogle få klik.

​Du vælger type af medie og transfer objekt, spot color farve og placering samt størrelsen af billederne. RIP’en kalkulerer optimal kvalitet og forbrug for minimal makulering mv. Previews vil blive vist på skærmen og viser hvor spot farven placeres. Guld, sølv, hvid, transparent samt fluorescerende farver åbner op for en helt ny verden af kreative muligheder og farveeffekter, som altid har været efterlyst, og fremover er det kun fantasien der sætter grænser.​

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os