Farveprint: XPD SmartPrintere

Nyt revolutionerende alt i en farveprint system

Leder du efter en kosteffektiv farveprint løsning til jeres printermiljø?

På mange arbejdspladser kan der til tider opstå pludseligt behov efter farvige udskrifter. Det kan være alt fra bestyrelsesmøder, kundemøder, salgsmøder mv., hvor du skal præsentere billeder, diagrammer, plakater og præsentationer som skal vække begejstring.

Dog er det ikke alle laserprintere, som kan printe den nødvendige farveprint. Udskrivning med manglende eller forkert farvedækning kan hurtigt efterlade et uønsket indtryk. Som en løsning på dette lancerer vi nu helt nye og unikke A4 og A3+ printløsninger. Vores nye løsninger indenfor farveprint kan printe med både guld, sølv, hvid, transparent, samt fluorescerende CMYK farver.

Vores farveprint løsninger er velegnede til print på et udvidet antal medier som:

 • Mørke medier
 • Metallic medier
 • Kulørte medier
 • Prægede medier
 • Emballage
 • Labels
 • samt transfers til diverse materialer.​

Alt i én CMYK printer

Tonerne til alle vores farveprinterne er specielt udviklet for optimale print mht. korrekt temperatur, tryk, elektrisk ladning mv. Ligeledes medfølger der også en specielt udviklet RIP Management Software til at holde styr på 12 farver.​

Det 5. farveværk kendes allerede fra flere af de større produktionsmaskiner, hvor det bruges til at lave spot colors og specieleffekter som supplement til CMYK. Nu kan vi hos XP Digital tilbyde ”alt i en” maskiner, som henvender sig til det lettere produktionssegment og til en betydeligt mere overkommelig pris.

Udgangspunktet for vores farveprinter er en almindelig CMYK printer, hvor du blot udskifter 4-farvesektionen med en af de 2 andre 4-farvesektioner. De 2 andre sektioner kan hver rumme de forskellige forædlingsløsninger som guld, sølv, hvid, transparent eller fluorescerende.

På den måde kan du vælge først at producere 4-farveprintene, og derefter isætte forædlingsmodulet til spotcolor og partielt finishing med specielle effekter. Alternativt kan du også vælge at have et forædlingsmodul fast monteret som supplement til almindelige CMYK A3+ printere.

Selve transformationen fra CMYK farver til speciel farver tager kort tid. Helt uden at skulle anvende skruetrækker eller rense moduler – simpelt og enkelt.

​Vil du vide mere om XPD SmartPrint – klik her for at blive kontaktet eller for at booke et møde​​

Se også vores banebrydende inkjet printer.

Vi tilbyder også komplimenterende løsninger inden for kopimaskiner til erhverv.

 

Vil du gerne have imponerende farverig udskrivning?

Ikke alle har de samme behov, hvorfor det er vigtigt at finde den rette løsning til ens behov. Hos XP Digital A/S har vi mere end 18+ års erfaring med vejledning, rådgivning og implementering af kopi- og pritnerløsninger.

Vi lægger en dyd i at finde den rette løsning til dig, således at du kan få den bedste start på en mere effektiv hverdag. Vores eksperter står altid klar med professionel hjælp til alt lige fra installation, vedligeholdelse, implementering mv.

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os ved at udfylde kontaktformularen øverst på siden.

Se også: Epson printerblæk.

XPD SMARTPRINTERE TIL MØRKE MEDIER

XPD SmartPrinter A4 og A3+ er specielt udviklet til print med hvid toner, som erstatning for sort toner. Med hvid toner kan der printes på mørke medier, metallic medier, perforeret / prægede medier, labels, konvolutter, bestrøget og ubestrøget medier, og er velegnet til eksklusive omslag, visitkort, indbydelser, postkort, certifikater, bordkort m.m.

​FLOURESCERENDE PRINT

XPD SmartPrinter 7500H-Fluo har fluorescerende toner der giver selvlysende holografiske effekter i UV lys og med 3D briller.

​BANNER PRINT

A3+ printerne kan printe bannerstørrelse op til 320 x 1290mm og er velegnet til skilte display, panorama print, poster samt 3 – 6 fløjet A4 og tværformater m.m.​

XPD SMARTPRINTERE TIL TRANSFER MEDIER

Printernes toner er special designet til transfer medier, som er beregnet til overføring af optimalt tryk på diverse overflader – eksempelvis hvid eller lysfarvet bomuld, samt naturligt og syntetisk stof som silke, satin, polyester og lycra. Dens farveprint er ideel til skjorter, indkøbsposer, hætter m.m. Transfer trykket er i høj grafisk kvalitet med blød og elastisk slut effekt.

Derudover kan disse transfer medier bruges på:

 • aluminium og andre metalliske materialer
 •  keramik
 •  plexiglas
 •  stiv plast
 •  læder
 • træ og glas.

Vores XPD farveprint system har ualmindelig god udskriftskvalitet og ridsefasthed.

​WPs RIP SOFTWARE MANAGEMENT – farveeffekter på få klik

​WPs RIP Management softwaren sørger for farvestyringen samt farve layout og design med nogle få klik.

​Du vælger type af medie og transfer objekt, spot color farve og placering samt størrelsen af billederne. RIP’en kalkulerer optimal kvalitet og forbrug for minimal makulering mv. Previews vil blive vist på skærmen og viser hvor spot farven placeres. Guld, sølv, hvid, transparent samt fluorescerende farver åbner op for en helt ny verden af kreative muligheder og farveeffekter, som altid har været efterlyst, og fremover er det kun fantasien der sætter grænser.​

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os